Syksyn ja talven matkat nätisti paketissa – ready, steady, go!

Syksyn ja talven matkat nätisti paketissa – ready, steady, go!

Kesä alkaa olla väistämättä tämän vuoden osalta taputeltu, ja katse pitäisi kääntää pikkuhiljaa (omalla kohdallani tässä vaiheessa lokakuuta aina vähän pelonsekaisena ) edessä olevaan pitkään talveen. 

En ole talvi-ihminen ollenkaan, ja kuten aiemmin juttujani lukeneet ehkä jo tietävätkin, karkaan mielelläni kylmyyttä ja pimeyttä pakoon jonnekin missä palmut huojuvat, lootukset kukkivat ja merivesi on lämmintä kuin linnunmaito. 

Näin myös tulevana talvena, ja hiukan haparoivasti alkaneen suunnitteluvaiheen jälkeen seuraavat matkat alkavat viimein olla nätisti paketissa. Ensimmäinen pidempi reissu häämöttääkin itseasiassa jo ihan parin päivän päässä, enkä taas juuri enempää innoissani siitäkään voisi olla.

 

 

Otsikko saattaa olla hiukan hämäävä; pakettimatkoille emme tälläkään kertaa nimittäin suinkaan ole lähdössä. 

Tykkään räätälöidä reissuni itse, ja mielestäni matkojen suunnittelu, lentoyhteyksien etsiskely ja majoitusten metsästäminen on hirvittävän viihdyttävää puuhaa. En kuitenkaan useinkaan suunnittele matkaohjelmaa etukäteen niin millin päälle; välillä on kiva mennä ja tehdä matkakohteissa asioita juuri sen hetkisen fiiliksen ja jaksamisen mukaan. Joskus on kiva vaan olla ja nauttia rauhassa erilaisesta ympäristöstä, joskus taas nähtävyyksissä ja sen sellaisissa laukkaaminen kiinnostaa kovastikin. 

Myönnettäköön, että tällä kertaa talven matkoihin kyllä sisältyy muutama vähän aikataulutetumpi reissu, mutta toisaalta paletista löytyy myös täysin suunnitelmista vapaita pätkiä pidempien matkojen raameissa.

 

 

Perheellisenä ihmisenä matkustan usein luonnollisesti perheeni eli mieheni ja kahden kouluikäisen poikamme kanssa, ja tämä on tietysti väkisinkin rytmittänyt matkojani talvella.

Yleensä anon pojille koulusta extralomaa syys-, joulu- ja hiihtoloman yhteyteen, mikä mahdollistaa pidemmän oleskelun ulkomailla. Viime vuosina olemmekin olleet reissussa keskellä talvea parhaimmillaan 5-6 viikkoa putkeen.

Koska koulunkäynti ei ole matkustelusta kummankaan kohdalla koskaan millään lailla kärsinyt (pikemminkin päinvastoin varsinkin kun molemmat ovat kieliluokalla), ylimääräistä lomaa olemme kyllä aina halutessamme saaneet. Toki joudumme pitämään pojille välillä kotikoulua matkoilla, mutta entisenä koulunkäyntiä rakastaneena hikipinkona tämäkään ei ole sen suuremmin haitannut – preppaan ja autan poikia kouluhommissa reissussakin oikein mielelläni. 

Välillä matkustan myös ilman perhettä. Täytyyhän koulussa jossain kohtaa ihan fyysisestikin olla paikalla, eikä mieskään ole töiden puolesta yhtä vapaa lähtemään matkoille kuin minä. Lapseni alkavat myös olla jo sen ikäisiä, että pärjäävät mainiosti kotona jonkin aikaa ilman äitiäkin.

 

 

Alkuvuodesta innostuin soolomatkailemaan pitkästä aikaa, mutta tulevana talvena saan muutamalle reissulle seuraksi ihanaa ystäväseuraa silloin kun perhe ei pääse kulkemaan matkassa mukana.

Mitä kaikkea sitten on tulevalle syksylle ja talvelle luvassa? No vaikka ja mitä, eikä näköjään tule tämäkään reissuvuosi kokonaisuutena olemaan ihan kevyimmästä päästä. 

Lokakuussa Indonesiaan

 

Syys-talvikauden ensimmäinen matkani starttaa tosiaan jo muutaman päivän päästä tulevana viikonloppuna. 

Tätä reissua olen odottanut kovasti toukokuusta alkaen, edessä saattaa nimittäin olla hiukan keskimääräistä spesiaalimpi retki. Lähdemme lauantaina matkaan yhdessä Frida Ingrid-blogin Inkerin kanssa, ja ensimmäisenä etappinamme on Bali.

Pari päivää olemme varanneet jetlagista toipumiseen ja yleiseen tropiikkiin orientoitumiseen, sen jälkeen alkaa matkan jännittävä ja oikeastikin aika tiukkatahtinen osuus. Edessä on nimittäin kahdeksan päivän valokuvaus- ja editointiworkshop tunnetun ja arvostetun alunperin ranskalaisen, mutta nykyisin pysyvästi Balilla asuvan matka- ja lifestylekuvaajan Lily Rosen johdolla. Ryhmämme on superpieni (meitä osallistuu kurssille vain kahdeksan) ja päivät ovat täynnä retkiä ja ohjelmaa. Plus tietysti kuvaamista ja editointia.

 

 

 

 

Workshopin aikana majailemme ensin Ubudissa ja Sidemenissä, käymme Pohjois-Balin vesiputouksilla ja jättikeinuilla keinumassa.  Osallistummepa jossain välissä indonesialaisen ruuan kokkauskurssillekin. Viimeisiksi päiviksi lennämme Floresiin ja Komodon saaristoon, missä tarkoitus on käydä tsekkaamassa komodonvaraanit, Pink Beachit, Rinca Islandit sun muut. Komodossa pääsemme risteilemään vain meidän käyttöömme varatulla luksusluokan 40-metrisellä purjeveneellä, joka ei ainakaan kuvien perusteella näyttäisi olevan ihan mikä tahansa paatti.

Workshop tulee varmasti olemaan niin tiivistahtinen sekä ohjelman että lokaatioiden välillä siirtymisen osalta, että tämän päälle on kiva jäädä Balille hetkeksi vielä lomailemaan ja sulattelemaan kaikkea kurssin aikana nähtyä ja koettua. Olemmekin vuokranneet Uluwatulta kuvausworkshopin loputtua viikoksi huvilan, ja myös perhe lentää ilokseni tässä kohtaa Balille syysloman viettoon.

Indonesian seikkailuamme voi seurata reaaliajassa instagramin puolella omien stoorieni välityksellä @boardingtimejenni tai Inkerin välittämänä @inkeri_art. Eiköhän ihanalta ja supertaitavalta Lilyltäkin materiaalia somen puolelle tule tallentumaan. Laita siis IG:ssä seurantaan ehdottomasti myös @lilyrose. 

Toki olen kova raportoimaan matkoistani instagramissa muutenkin, joten sama homma tulee omalta osaltani varmasti pätemään kaikkiin muihinkin tulevan talven reissuihin.

 

Marraskuussa Mauritiukselle ja Seychelleille

 

Marraskuu on mielestäni aina ollut varsinainen mörökölli ja kuukausista kamalin. Joulukuun pimeydestä tekevät jollakin tapaa lempeämmän jouluvalot, glögin hörppiminen, piparkakun tuoksu ja tietty tunnelmallisuus, mutta marraskuu on mielestäni ihan vaan pelkästään sysipimeä ja kamala. 

Tässä kohtaa vuodesta jos koskaan on tarvetta valoterapialle, ja olenkin pyrkinyt aina jonkun pienen irtioton kaamoksesta marraskuulle järjestämään. Viime vuonna nautiskelimme ystäväni Idan kanssa lämmöstä ja auringosta ihanan vihreässä (ja muutenkin ihanassa) Sri Lankassa sekä Malediivien totaaliparatiisissa, eikä ajankohta näille kohteille sopivampi ja kontrasti Suomen säkkipimeyteen juurikaan suurempi olisi voinut olla.

 

 

 

 

Myös tulevan marraskuun kaamosta karkuun-reissu suuntautuu Intian valtameren saarille, tällä kertaa Mauritiukselle ja Seychelleille. 

Alunperin suunnittelin makaohjelmaan Mauritiusta, Réunionia ja ehkä Madagaskariakin, mutta sopivat lentoyhteydet ja saarilla käytettävissä olevan ajan rajallisuus (10 päivää) ratkaisivat lopulta kahden jälkimmäisen vaihtumisen Seychelleiksi.

No, eipä tämä varsinaisesti harmita; vaikka Madagaskaristakin olen jo kauan haaveillut, on myös Seychellit vielä kokematta, ja aikamoiselta paratiisilta kyseinen saariryhmä vaikuttaa ainakin kuvien perusteella. 

 

 

 

Matkaseuraksi marraskuun saarihyppelylle saan ystäväni Susanin eli Sussen, joka on taitava laitesukeltaja ja luvannut perehdyttää meikäläisenkin viimein tämän taiteenlajin saloihin. Mauritiuksella tarkoitus on osallistua myös ihan viralliselle sukelluskurssille, joten toivottavasti paljon uutta tulee opittua Indonesian reissun lisäksi tälläkin matkalla.

Joulu-tammikuussa Miamiin, Karibialle ja Väli-Amerikkaan

 

Viime ja sitä edellisenä vuonna karkasimme perheen kanssa kuukaudeksi valoisammille leveysasteille jo pari viikkoa ennen joulua. 

Kaksi vuotta sitten kiertelimme Kaliforniassa ja Hawaijilla, viime vuonna suuntasimme Singaporeen, Australiaan ja eteläisen Tyynenmeren saarille. Näistä (kuten myös Sri Lankasta ja Malediiveista) olen kirjoitellut aiemmin blogiinkin; juttuja voi etsiä arkiston uumenista jos kyseiset paikat kiinnostavat.

Tänä vuonna lupasin pojille heidän kovasti toivomansa Suomi-joulun, ja lähdemme siis matkaan vasta tapaninpäivänä. Takaisin palaamme tammikuun viimeisellä viikolla, eli aikaa on jälleen käytettävissä viitisen viikkoa.

Pohjois-Amerikka on perheemme miespuolisten jäsenten lempparikohteita maailmassa, ja aika monessa paikassa olemme siellä jo seikkailleetkin. Floridassa emme ole kuitenkaan oman perheen kesken koskaan tulleet matkustelleeksi, ja omastakin visiitistäni Miamiin, Fort Lauderdaleen ja Tampaan vanhempieni kanssa on kulunut muutama vuosikymmen. Päätimme siis aloittaa matkamme Miamista, ja jatkaa siitä uudeksi vuodeksi Jamaikalle. 

 

 

 

Miksi juuri Jamaika – no, en totta puhuen oikein osaa sanoa. Pohdiskelimme yhdessä erinäisiä vaihtoehtoja Karibialla, ja tämä tuntui kiinnostavan jollain tasolla meitä kaikkia.

Itäisellä Karibialla olemme jo muutamilla saarilla lomailleet, emmekä tällä kertaa halunneet sinne siis. Toiseksi olimme suunnitelleet jo aiemmin mahdollisesti piipahtavamme muutaman päivän ajan Cayman-saarilla, minne on Jamaikalta helppo ja lyhyt lentoyhteys. Lisäksi kuvittelemme Jamaikalta löytyvän ainakin joiltakin alueilta letkeää ja autenttista karibialaista tunnelmaa. Ehkä olemme väärässä, mutta tammikuun alussa sekin sitten nähdään.

Cayman-saaret taas sujahti reitille vähän huvittavasta syystä. Meillä on ollut miehen kanssa sellainen oma sisäpiirin vitsimme, että jos toinen on ollut vähän aikaa (siis tyyliin pari tuntia) ”kateissa”, tai toista ei ole halutessaan saanut muutamaan tuntiin kiinni puhelimella, saatamme letkauttaa jotain tämäntyyppistä kuin  ”Jaa jaa, kuvittelin jo, että oot tyhjentänyt tilit ja kadonnut Cayman-saarille.” Ketään muuta tämä ei tietenkään naurata, mutta meillä se on ollut tällainen keskinäinen läppä. Nyt sitten tuli mieleen, että voisihan sitä ihan oikeastikin käydä Cayman-saarilla paikan päällä kurkkaamassa kun kerran tämä veroparatiisi kätevästi juuri Jamaikan ja Väli-Amerikan mantereen välissä sattuu sijaitsemaan.

Varsinaisesti ei haittaa sekään, että Cayman-saarilta löytyvän Seven Mile Beachin sanotaan olevan yksi koko Karibian kauneimmista rannoista.

 

 

 

 

Caymanilta matkamme jatkuu Hondurasin kautta Guatemalaan, ja sieltä vielä hyväksi lopuksi Belizeen. Väli-Amerikassa emme ole vielä koskaan käyneet, ja odotan tätä osuutta matkasta ihan hulluna.

Hondurasissa tarkoitus on viipyä yhden yön verran Copanissa ja käydä tarkastamassa siellä sijaitsevat Maya-rauniot, Guatemalassa ohjelmassa tulee olemaan ainakin Tikalin viidakkotemppelit. Myös Atitlan-järven kauniit tulivuorimaisemat olisi hienoa nähdä, ja muutamaksi päiväksi ehdimme toivottavasti vielä Belizeen snorklailemaan. Sieltä sitten lennämme Miamin kautta kotiin.

 

 

 

Väli-Amerikan osalta yksityiskohdat ovat vielä hiontavaiheessa, ja kaikenlaisia vinkkejä otetaan mielellään vastaan. Toiveena olisi päästä liikkumaan paikasta toiseen vuokra-autolla, mutta mitään käsitystä auton vuokraamisestakaan Väli-Amerikassa ei vielä toistaiseksi ole.

Siispä help us please, te paremmin aihetta ja aluetta tuntevat!

 

Helmikuussa Etelä-Afrikkaan

 

Viime vuoden helmikuussa poikien pidennetyllä hiihtolomalla (tai itseasiassa tällä matkalla oli kylläkin mukana vain kuopus) matkasimme Tansaniaan; ensin Sansibarille ja sieltä huikean hienolle ja lähtemättömän vaikutuksen meihin kaikkiin tehneelle safarille Mwibaan Serengetin ja Ngorongoron eteläosiin. Safarikärpänen puraisi tällä reissulla toden teolla, ja tänä talvena päätimmekin suunnata helmikuun viimeisiksi viikoiksi Etelä-Afrikkaan ja safarille Krügeriin. Matkasuunnitelmissa on myös Cape Town, ja hartaana haaveenani parin yön junamatka Rovos Raililla, joka on keikkunut bucket-listallani jo vuosia. 

 

 

 

 

Tämän reissun osalta meillä on varattuna vasta lennot, joten suunnitelmat saattavat elää vielä vaikka kuinka paljon. Ja jos nyt tuon tulevan Indonesian matkan vaikka hoitaisi ensin alta pois. 

 

Tällaisia suunnitelmia tulevalle talvelle siis meillä, mitä sulla mielessä? Onko matkoja jo kalenterissa odottamassa, vai odotteletko vielä inspiraatiota? Suuntaatko talvella mielummin lämpöön vai tykkäätkö enemmän lumilomista? Kerro kommenteissa!

 

*Artikkelin kuvituskuvat viime talven matkoiltamme.

29 Comments

 1. Mä en ehkä ihan kestä näitä sun/teidän upeita suunnitelmia ❤️
  Yhtä innoissani odotan, että pääsen elämään mukana jokaisen hetken instan kuvien ja storyjen kautta. Sulla on käsittämätön taito kuvata kauneutta ja rauhaa ….odotan !

  Reply
  • Voi ihana Piia, tosi kiva kuulla, että joku muukin on innoissaan kuin minä.
   Kiitos ihan hirveästi kauniista kommentista. ❤️

   Reply
  • Aikamoinen lista upeita kohteita toisensa perään. 😍 Yritän ehtiä seurailemaan mahdollisimman paljon! Väli-Amerikka myös itselle käymätön kohde, esim. Guatemala kiinnostaa! Ja safarikärpäsen ymmärrän, teille tulee varmasti ikimuistoinen reissu Etelä-Afrikassa, itse rakastuin siihen viime kerralla <3
   Mulla menee tämä syksy Keniassa (pääsen myös safarille), joten vältän osan kaamoksesta, jihuu!
   Ihanaa reissua sulle ja Inkerille, Inkerille terkkuja!

   Reply
 2. No onpas matkoja – eihän tuossa ehdi Suomen Muumilaakson marraskuuta ja loskaa edes kokemaan. Mä olen myös marraskuussa pari viikkkoa Mauritiuksella ja Reunionilla — pois loskasta ja pimeästä. Mutta Joulu pitää olla Suomessa — joko lumella tai ilman. Tammikuun lopussa Tunisiaan vajaaksi viikoksi.. siinä ne mitä lomat alkaa myöten.

  Reply
  • Niin muistelinkin Jani, että saatat olla samoilla suunnilla samaan aikaan. Mikä päivä lähditkään Reunionille? Oispa huikean hauskaa törmätä tuolla! 😊
   Haha, ja kyllä siitä muumilaakson marraskuusta ja varsinkin joulukuusta ehditään nauttia mun makuun ihan riittävästi.

   Reply
 3. Mielettömiä matkoja tulossa! Tuollainen valokuvausmatka olisi tosi mieluisa. Ja kaikki kohteet ovat varmasti upeita. Seuraan ehdottomasti Instassa seikkailuitasi.

  Oma matkakuume on kova, mutta seuraava matka edelleen suunnitteluasteella. Nyt kun meillä on yläkoululainen, niin viikko poissa koulusta on ihan maksimi, ja sekin kuulemma myönnetään pitkin hampain. Joululle olisi lapsille vapaapäiviä, mutta en millään haluaisi maksaa paria tonnia extraa pelkästään sesonkilisää. Omat lomapäivät alkavat olla melkein loppu, joten lisähaastetta siinäkin. Ehkä tässä vielä jotain keksitään kuitenkin. Onneksi oli juuri ihana loma New Yorkissa.

  Reply
  • Oi teillä oli kyllä todella ihanan näköinen reissu NYCissä!!! Ihan omiakin lempparipaikkoja ja ens kesänä suunniteltiinkin menevämme sinne kuukaudeksi.

   Ilmeisesti noi koulujen extralomakäytännöt on aika vaihtelevia, meilläkin siis Eelis eli esikoinen jo yläasteella, mutta kyllä loma-anomuksiin on aina myöntävä päätös saatu.
   Kuopuksen kohdalla rehtori kyllä ilmoitti viime keväänä Thaimaan matkan jälkeen, että nyt on muuten lomat tältä lukuvuodelta käytetty! 😄

   Reply
 4. Mielettömiä kohteita ja matkasuunnitelmia! Laitoin IG-tilin seurantaan, niin saan palmuannoksen sitä kautta tänne talven pimeyteen 😀

  Me kävimme tämän vuoden alussa Karibian risteilyllä ja reitille osui noista Caymansaaret, Jamaica sekä Belize. Autoilusta ei kokemusta, mutta tosiaan Seven Mile Beach oli huikean hieno! Caymansaarilla oli ihanan rento ja turvallinen tunnelma, kun taas Jamaicaa kuvasi parhaiten rennonletkeä meininki.

  Belizen osalta meitä varoiteltiin kovasti liikkumassa risteilysataman ulkopuolella, joten kannattaa sen osalta selvitellä tarkemmin mm. autoilun turvallisuus. Maassa on paljon köyhyyttä, joten siellä saattaa tulla helpommin ryöstetyksi.

  Blogistamme löytyy noista jokaisesta kohteesta oma postauksensa. Käy kurkkaamassa 🙂

  Mahtavia reissuja!

  Reply
  • Kiitos kovasti ihanasta kommentista! Ja kiva kuulla kokemuksia noista meidän tulevista kohteista. Käynpä ehdottomasti lukemassa lisää teidän blogista! 😊

   Reply
 5. No ainakin pitäisi aurinkoa löytyä!
  Meillä on vasta kasassa talven matkoista Keski-Amerikkaa vajaan kuukauden verran, mutta ehkä tässä kohta päästään alkutalvenkin kimppuun.
  Tosin ihan tuollaiseen tahtiin mekään emme taida yltää – rajansa silläkin paljonko pitkiä lentoja per joku aikajakso kroppa ja omatunto kestää 🙂

  Reply
 6. Etpä montaa viikkoa ehdi Suomen talvessa viettämään. Toisaalta miksi pitäisikään kun on noin upeita kohteita tulossa. Guatemala on upea samoin kuin Belizen snorklausatollit. Autonvuokrauksen kanssa sietää varmaankin olla varovainen, meidän costaricalaiset kuljettajamme esim. kieltäytyivät ajamasta pimeässä koska he pelkäsivät rosvoja.

  Reply
 7. Vau mitä suunnitelmia! Välillä sitä miettii, että miksi on valinnut työn, jossa joutuu täysin elää lomien armoilla. Ei ole ongelma pelkästään lapsen koulupoissaolot, kun äiti opettaja 😅
  Mutta siis ihan hirveä määrä mitä mielenkiintoisempia kohteita sulla/teillä tulossa vähän ajan sisään! Mulla olis varmaan jo pää pyörällä noiden jälkeen 😄 Mulla on tällä hetkellä suunnitelmissa marraskuun ekalle viikolle Romanian reissu ystävän kanssa ja tammikuussa suunnataan myös perheen kanssa talvea pakoon Thaimaahan.

  Reply
  • Kiitos linkistä Milla, täytyypä ehdottomasti läydä lukemassa.:)

   Reply
 8. Niin upeita matkoja teidän perheellä tiedossa – I’m inspired! Ihanaa ylipäänsä lukea matkailun, työn ja perhe-elämän yhdistämisestä ja miten näin monta reissua käytännössä onnistuu. 🙂 Omia suosikkejani näistä kohteista on todennäköisesti kaikki, mutta niistä, joissa olen käynyt, niin Kapkaupunki, Kruger ja Belize, ovat ehdottomia ykkösiä. 🙂

  Reply
  • Kiitos Eveliina! Kiva kuulla, että tykkäsit noista paikoista, itse odotan kaikkia kohteita into piukeana. Lämpimät terkut Balilta! 😀

   Reply
 9. WAU! :O Miten ihania kohteita tulossa!!! ^_^ Tuo Scheychellit on varmasti niin upea! 🙂 Jamaikalla olen käynyt kymmenisen vuotta sitten ja sieltä ei vinkkejä kyllä ole jakaa. :/ Olimme tanssimatkalla ja elämä oli niin järjestettyä, ettei paikan nimet edes jääneet muistiin. 😀

  Reply
  • Kiitos Sandra!
   Ai sä olet ollut Jamaikalla? Mä olen siitä jotenkin ihan innoissani,niin kuin nyt kyllä aina kaikesta muustakin matkustamiseen liittyvästä.
   Toivottavasti teidänkin viisumiasiat Indonesian osalta järjestyvät…

   Reply
 10. Eksoottinen talvi tiedossa teillä! WAU! Itse meinasin näillä näkymin käydä tässä loppusyksyn aikana muutamassa kansallispuistossa, ja talven loskan ja pimeyden ajaksi kääriydyn huopaan ja raahaan itseni viimeisimpään sohvannurkkaan 😀 Eli talvelle ei juurikaan suunnitelmia 😉

  Reply
  • Huopaan kääriytyminen ja vaikka takkatulen tuijottelu kuulostavat oikeinihanilta nekin!

   Reply
 11. Mukavan oloisia reissuja teillä tulossa. Etenkin tuo Balin valokuvausreissu, jolla varmaan jo olet 😀

  Itse suuntaan Bangkokiin, Singaporeen, ehkä Unkariin, jouluna sitten Dubai, RAK, risteilyä ja Oman. Kaikkien järjestelyt vielä ihanasti kesken, mutta kyllä se siitä.

  Reply
  • Wow, onpa hienoja ja monipuolisia kohteita tiedossa sullakin. Kiitos kommentista ja upeaa matkailutalvea myös sinulle Anna! 🙂

   Reply
 12. Wow mitä matkasuunnitelmia!!! :O Tuo Balin workshop kuulostaa todella mielenkiintoiselta, toivottavasti siitä saa lukea täältä myöhemmin! 🙂

  Reply
  • Kiitos Veera, workshop on nyt meidän osalta jo ohi kun ei valitettavasti päästy Inkerin kanssa lähtemään Floresiin ja Komodoon. 🙁 Tuli vähän mutkia matkaan eli sen verran rajuja yllättäviä terveysongelmia, että oli pakko jättää tuo osuus väliin. Mutta first things first eli terveys, sullakin näistä taitaa olla kokemusta.
   Balilla kuitenkin edelleen ollaan ja nyt jo kaikki hyvin, ja onneksi saada monta ikimuistoista kokemusta ennen vastoinkäymisiä! Varmasti tulen niistä kirjoittelemaan tänne blogiinkin.

   Reply
 13. Vau, mitä suunnitelmia! Minäkin lähden Mauritiukselle, parin päivän päästä pääsen nauttimaan lämmöstä.

  Reply
  • Oi ihanaa, nautinnollista paratiisisaarireissua sinulle! 🙂

   Reply
 14. Jälleen kerran täydellistä pläniä<3 Monta tuttua ihanaa mestaa (mm. upean mieletön Tikal<3), mutta heti aloin hymistelemään, sillä ollaan itsekin arvottu talven matkoiksi mm. Mauritiusta, Seychellejä, Réunionia ja Etelä-Afrikkaa. Meillä on yhä (voi kamala) liput ostamatta, joten saa nähdä, minne lopulta päädytään:D Ihania seikkailuja sulle tulevilla reissuillasi!

  Reply
  • Kiitos Eve ja hei ihme, että ollaan mietitty taas samoja kohteita! 😀
   Muistelinkin, että ootte olleet Tikalissa, täytyypä kysellä muutenkin vinkkejä Väli-Amerikkaan sitten lähempänä.

   Reply
 15. Uskomaton tää teidän matkatahti! Mut upeeta yhtäaikaa. Oonkin seurannut teidän reissua Balilla, tosin lähinnä Inkun IG:n kautta, mutta huikeelta on vaikuttanut joka tapauksessa. Liikaa ei voi kattoo stooreja, ettei masennu arkensa keskellä kylmässä Suomessa 😀

  Reply
 16. Your comment is awaiting moderation.

  If we talk about the emergence of street fashion, we must’ve also seen people sporting drastically long and oversized garments. This pattern has been in awe of many who like to be in this motion. The road type turned a movement primarily because of its reputation. They started ruling during the period of road fashion emergence and since then it has been trending to this day and probably beyond.

  Our vary of men’s longline tops is 100 percent on-trend and ready to purchase in multiple colours and prints. From classic white and black tops to logos and textual content designs, longline tops are about comfortable type and classy move. We have something for everybody, from tremendous long quick sleeve tops to slim-fit longline tops, and more.

  Wear a shirt beneath and you may be having a correct fashion second. Yes, it may seem like a costume, however longline has been catapulted into pop culture thanks to Givenchy head designer Riccardo Tisci’s tops for Kanye West. But even when you don’t own a board, you must put on this fashion when you’re an lively chap. All t-shirts are unique.Evergreen t-shirts.It’s higher for me.Thanks for sharing.

  Instead, spend cash on some riveting, high-end, and hip-hop-inspired equipment. When layering your longline t-shirts, the secret is to use longline pieces of varying lengths so that one peeks out over the other. A pair of thin jeans, a dog tag or lengthy chain, and a simple pair of sneakers will do the trick.

  SpytoStyle.Com may be worn with oversized dishevelled denims and daily sneakers. Anyone with his finger firmly on the sartorial pulse has probably already clocked the rising appetite for longline and oversized T-shirts. But earlier than you’re taking a chunk of this meaty development, you have to know your matches and sort out which type is greatest suited to your build. So take a glance at our #yourfit breakdown of recent tees which have simply landed on web site, go forth and supersize your summer time wardrobe.

  The fitted t-shirt is commonly stretchable in nature which provides a rugged, as well as a bad boy, look if paired with the right set of muscles as well as accessories. The uneven hemlines of the elongated t-shirt give it the name, this very type contains a shorter front hemline and a longer again hemline. This makes the merchandise of clothing look hippy and when paired with skinny denims and swag kicks it makes a ready-to-party ensemble very quickly.

  As we now know about the longline trend which has been around for a while. You might want to get your self a couple of white longline t-shirts or a black one instead. The above material will assist you to differentiate between the kinds and styling tips to ensure you make the right selection. This fashion includes a fitted longline t-shirt with slim shoulders and is usually spoken of as a longline v neck t-shirt. It is especially composed of a blended material which can be cotton and polyester.

  The colours will overlap and peek via the hi-lo slits at the side, permitting you to play with your style with out trying sloppy.

  Reply

Kommentointi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *