VINKKEJÄ SANSIBARILLE MATKAAVILLE:

Suomesta pääsee lentämään Sansibarille muutamalla välilaskulla esim. KLM:n ja Air Francen yhteyksillä, useimmiten saarelle saavutaan pienkoneella mantereelta. Suoria lentoja Sansibarille löytyy Turkish Airlinesilta Istanbulista, Air Italylta Milanosta ja Flydubailta Dubaista.

Ilmasto on varsin leppeä ja tasaisen lämmin läpi koko vuoden, eniten sataa keväällä huhti-toukokuussa ja loppusyksystä.

Malarianestolääkitys on suositeltavaa vaikka Sansibar ei pahinta riskialuetta olekaan. Myös keltakuumerokotus tulee sääntöjen mukaan maahantulijalla olla voimassa.

Sansibarin valuutta on Tansanian šhillinki, myös dollareilla pärjää useimmissa paikoissa. Hintataso on Suomeen nähden edullinen paitsi kalleimmissa hotelleissa.

Monissa hotelleissa on tarjolla all inclusive-vaihtoehto mikä on Sansibarilla ihan hyvä valinta koska ravintolakulttuuri on todella minimaalista.

Rantaelämän, snorklauksen ja sukelluksen lisäksi Sansibarin parasta antia ovat eksoottinen luonto sekä huumaavan tuoksuiset mausteviljelmät joille monet majoituspaikat tekevät opastettuja retkiä. Omatoimisesti pääsee helpoiten kulkemaan minibussilla tai taksilla.

Boarding Time suosittelee:

http://www.emersonspice.com